Nykøbing Sjælland Autocenter A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Synstjek

featured image

Få et synstjek hos Nykøbing Sjælland Autocenter

Skal din bil til syn? Så bestil et synstjek hos os. Et veludført arbejde betyder, at du slipper for anmærkninger fra synshallen. Og at du sparer tid og penge, fordi du slipper for endnu en synsrunde. Bilinspektion. Forudsætningen for at undgå anmærkninger er, at vi har foretaget reparation af bilen her på værkstedet. En bilejer kan altså ikke selv reparere sit køretøj og være sikker på at slippe for anmærkninger hos et akkrediteret værksted.

Hvis du gerne vil undgå sommerfuglene i maven før bilsynet, kan du bestille et synstjek hos os. I forbindelse med inspektionen kommer vi med forslag til mulige udbedringer, så du slipper for besværet og de ekstra udgifter, som et fornyet syn medfører.


Nykøbing Sjælland Autocenter A/S – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!