Nykøbing Sjælland Autocenter A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bilservice og bilreparation

featured image

Professionelt eftersyn

Hos os leverer vi et professionelt eftersyn og vedligeholdelsesarbejde, uden tab af fabriksgaranti. Også nye biler.

– Alle bilmodeller, uanset alder

– Komplet med fabriksgaranti

– Registrering af af alt udført arbejde i servicebogen

Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil. Hvad end du søger råd, reparation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.

Hos os er vi fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.

Vedligeholdelse og kontrol af bilen

Hos os får du altid kvalitetsservice og reservedele fra Bosch til gode priser. Der ydes op til 3 års garanti på reservedele, uanset om din bil kører på benzin, diesel eller el. Regelmæssig bilservice (1 gang årlig eller efter km interval) forlænger bilens levetid og gør livet som bilejer mindre kompliceret. En god tommelfingerregel er at få bilen efterset før vinter og sommer, eller før du kører afsted på ferie. Vi kan også tilbyde særligt tilpasset bilservice i henhold til servicebog eller elektronisk interval.

Bevar fabriksgarantien hos os

Hører du til dem, som tror, at en ny bil skal have sine eftersyn udført på et mærkeværksted for ikke at miste fabriksgarantien? Gør du det, kan vi forsikre dig om, at dette arbejde må udføres af ethvert godkendt værksted, uden at det påvirker fabrikantens garantiforpligtelse. Hvis du får bilen efterset på et Bosch Car Service-værksted, bevarer du hele fabriksgarantien.

 


Nykøbing Sjælland Autocenter A/S – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!