Nykøbing Sjælland Autocenter A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Tilbud

featured image

Airconditionservice kun 499.-

Vi servicerer aircondition/klimaanlæg  så du kan sikre en behagelig temperatur i kabinen og holde pollen og dårlig lugt ude. Lige nu til kampagnepris på kun 499 kr. Klik her og se, hvad et airconditionservice indeholder. Kan kan du se præcist hvad et airconservice indeholder.

Vi tilbyder også at skifte pollenfiler for kun 495 kr. i forbindelse med airconservice. Friskluftsspray kun 195 kr. Ønsker du at tilkøbe pollenfilterskift eller Friskluftspray. Notér venligst under “beskriv problemet”

Book online her

Tid til hjulskifte – Kun 299.- inkl. opbevaring

Nu er det tid til sommerdæk. Vi skifter til sommerhjul og opbevarer dine vinterhjul for KUN 299.-

Book online, PS husk at “sætte x” i opbevaring, så får du det med gratis!

Book online her


Nykøbing Sjælland Autocenter A/S – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!