Nykøbing Sjælland Autocenter A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Tilbud

Hjulskifte kun 498 kr. inkl. opbevaring

Benyt dig af dette super tilbud hos Nykøbing Sjællands Autocenter.

Book online her

Derfor bør du skifte til sommerdæk

Sommerdæk er designet specifikt til at yde optimalt i varmere vejrforhold, især når temperaturen når over 7 grader. Der er flere grunde til at skifte til sommerdæk:

  1. Bedre greb og håndtering: Sommerdæk er lavet af en blødere gummi, som giver bedre vejgreb og håndtering på tørre veje. De har også et mønster, der er optimeret til at lede vand væk fra dækket, hvilket forbedrer grebet på våde veje.
  2. Forbedret brændstoføkonomi: Sommerdæk har typisk lavere rullemodstand sammenlignet med vinterdæk, hvilket kan forbedre brændstofeffektiviteten og reducere brændstofforbruget.
  3. Længere levetid: Ved at bruge sommerdæk kun om sommeren forlænger du levetiden på både sommer- og vinterdæk, da de ikke slides unødvendigt i de forkerte vejrforhold.
  4. Bedre bremseevne: Sommerdæk har normalt kortere bremselængde på tørre og våde overflader sammenlignet med vinterdæk, hvilket kan være kritisk for sikkerheden.
  5. Komfortabel kørsel: Sommerdæk kan give en mere behagelig køreoplevelse på grund af deres specifikke design, der er optimeret til sommerens vejrforhold.

Nykøbing Sjælland Autocenter A/S – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!